Ons verhaal

Het verhaal van Fuganti startte toen onze oprichtster Marie begon met fietsen in 2019 op aanraden van haar kinesist. De zoektocht naar een koersfiets voor dames was een moeilijke opdracht maar het vinden van de gepaste fietskledij, dat daarnaast ook nog goed zat en mooi is, was al helemaal onmogelijk. 

Startende in sponsoroutfitjes die ze gratis had gekregen, schakelde ze al snel over naar duurdere kledij omdat ze het fietsen wel kon bekoren.

Maar het probleem dat ze haar zin niet vond in de kledij was er nog steeds…

Er zich bewust van zijnde dat anderen dit ook vonden, startte ze zelf met het creëeren van hoge kwaliteitskleding voor de koersende dames, van alle vormen en maten, om te trainen in comfort en stijl. Fuganti was geboren! 

Fuganti biedt fietskledij aan voor vrouwen die graag meerdere uren op de fiets spenderen, in groep of alleen, en niet afschrikken van een challenge! 

La Fuga In Avanti

Vrij vertaald “De vlucht vooruit”. Fuganti wil een vriend zijn in tijden waar je even moet ontsnappen naar betere tijden door op de fiets te springen en te genieten van de natuur, de sportieve uitdaging en de fietscommunity. Het hoofd wordt geleegd en maakt plaats voor goede ideeen, er wordt op avontuur gegaan, er wordt gechallenged, er wordt genoten!

Fuganti is meer dan een merk, het is een levensstijl. Met onze producten kunnen onze klanten zich op een leuke manier uitdrukken terwijl ze zich goed voelen en er geweldig uitzien!

Fuganti is er voor jou om elkaar te motiveren en ten volste van het leven te genieten. Want geluk en zelfvertrouwen zijn de mooiste dingen die er zijn.

Inklapbare content

Kan er ingeruild worden?

Je hebt 14 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren naar het verzendadres. Meer informatie over ons retour&refund policy vind je hier terug.

Bieden jullie ook mannenkledij aan?

Wij zijn opgericht om fietskledij voor vrouwen aan te bieden die zowel comfortabel als stijlvol zijn waar we extra aandacht geven aan de uitsnijdingen van onze producten volgens de wensen van de fietsende vrouw. Om onze focus te behouden bieden we geen mannenkledij aan.

Waar kan ik de kledij aankopen?

Je kan de kledij via onze webshop kopen of in één van onze vedeelpunten. Een overzicht van onze fysieke winkelpunten vind je hier terug.